Mark- & anläggning

Mark- & anläggning

Vi kan hjälpa dig med att anlägga ny gräsmatta, endera med färdigt gräs eller frö. Är du trött på infarten till ditt hus, vill du piffa till uteplatsen eller rabatten? Plattor är snyggt och hållbart och kan varieras i både färg och form efter dina behov.
Vi utför även anläggningsarbeten såsom dräneringsarbeten, grunder till villa, industrifastigheter och garage. Kontakta oss för mer information!

Asfaltering

Vi samarbetar för tillfället med Peab Asfalt (www.peabasfalt.se) när det gäller asfaltering. Vi utför underarbetet och Peab Asfalt ordnar asfalteringen. Skulle du vilja ha ritade linjer för parkering kan vi själva rita med linjefärg åt dig. Om du däremot vill ha mer slitstarka linjer eller t.ex. pilar och andra symboler som vägmarkering så tar vi hjälp av Västerås Vägmarkering AB (www.vagmarkering.se)

Inspiration plattläggning & murar

Vill du få lite idéer när det gäller plattläggningar och murar så kan du titta närmare på en av våra återförsäljares sidor: Mosaiken: www.mosaiken.se

Slippa ogräs

Vill du slippa rensa ogräs mellan fogarna i plattläggningen så rekommenderar vi Lithomex Easy Sand. Vi använder färgen ”stonegrey” – stengrå. Du kan läsa mer om produkten och även se en instruktionsfilm på: www.lithomex.dk/produkter-sv/fogning-sand