Skalskydd

Allt inom inhägnad

Industristängsel

Vi har samarbete med fler leverantörer när det gäller stängselprodukter. Vi monterar allt från industristängsel, 2 meter högt med eller utan taggtråd, till så kallat förskolestängsel som är 1-1,2 meter högt. För industristängsel kan man montera elstaket för att ytterligare avskräcka tjuvar från att ta sig in. Industristängsel finns i olika höjder, men standard är 2 meter. Det finns i varianterna förzinkat, plastat mörkgrönt, olivgrönt eller svart. Klicka här för att se lite bilder från monteringar vi utfört.

Grindar

Grindar finns från kraftiga industrigrindar (skjutgrindar eller slaggrindar) 2 meter höga med eller utan motordrift till mindre gånggrindar 1 meter höga. Man kan få överfallslås eller barnstugelås till gånggrindarna, för montering vid förskolor.

Vägbommar

Vägbommar kan styras med t.ex. fjärrkontroll eller automatiskt med magnetslinga nedfräst i asfalten som känner av när det kommer en bil.

Elstaket

Ett elstaket monteras vanligtvis på ett industristängsel. Har man ett industristängsel med taggtråd sedan tidigare så måste taggtråden tas bort. Det är inte tillåtet att ha taggtråd och elstaket.

wire